Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Windows Live MSN Messenger [αποτυχία σύνδεσης]

Τελευταία όταν προσπαθείς να κάνεις login στο msn σου πετάει ένα πρόβλημα και δεν μπορεί να συνδεθεί... τι uninstall και reinstall τι repair... τίποτα δεν πιάνει... και ψάχνεις στο google και βρίσκεις ελάχιστες πληροφορίες για το τι φταίει!!! ε σήμερα αποφάσισε και το δικό μου να μου κάνει νάζια!!! βρήκα τον κωδικό σφάλματος (800706b5) και googlαρω... οπότε σε κάποιο φορουμ κάποιος έγραφε ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί... αναβάθμισε το Microsoft Office 2007 σε Service Pack 2 και μετά συνδέθηκε... κουλό εεε??? τι σχέση έχει το office με το messenger... καμία όμως... και όμως παίζει να ισχύει... γιατί και εγώ αποφάσισα να κάνω ένα γενικό update στα Windows μιας και το reinstall δεν έπιασε...
2 updates εντόπισαν τα Vista:
- Office Genuine Advance
- Internet Explorer 8
και τα 2 τα είχα απορρίψει παλιότερα:
Tο Office Genuine Advance σε περίπτωση που δεν το ξέρετε ελέγχει αν το MS Office σου είναι αυθεντικό. Οπότε σε περίπτωση που δεν είναι, η εγκατάσταση του θα σας βάλει σε πολύ περισσότερους μπελάδες!
Μετά την εγκατάσταση του Internet Explorer 8 το msn συνδέθηκε με επιτυχία!

Συμπέρασμα, Όταν το Windows Live MSN Messenger δεν συνδέετε τότε κάνουμε έναν έλεγχο στα updates μας, μπορεί άσχετα updates να δείχνουν το msn out of date!

1 σχόλιο: