Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

από κυριακή σε κυριακή

ναι τον τελευταίο καιρό έχω αποσυρθεί εντελώς, όχι ότι ήμουν και ποτέ εδώ!!!

Αρχικά, καλό μήνα!!! καλή άνοιξη, αν και σήμερα δεν είναι και τόσο χαρούμενη μέρα και όπως είναι φυσικό δεν προωθεί το μήνυμα της άνοιξης!!!

Πριν, λίγο διαπίστωσα ότι όντος την κυριακή είχε πανσέληνο... καθόμασταν και την παρατηρούσαμε το βράδυ όταν γυρίζαμε με το τρένο! μιας και η παρέα αποφάσισε να κάνει μια μονοήμερη στην χαλκίδα!!! Στην οποία περάσαμε απίστευτα ωραία, αν και δεν είχαμε συνοχή ο ένας ήθελε καφέ, ο άλλος γλυκό... άλλος φαΐ τελικά χωριστήκαμε σε υπό ομάδες και καθένας έκανε αυτό που πραγματικά ένιωθε... κατά διαστήματα συναντιόμασταν και λειτουργούσαμε ξανά ως ομάδα!!! εεε έτσι περάσαμε όλοι καλύτερα!!! :) Πραγματικά όμως ήμασταν σαν σχολική εκδρομή, οι καθηγητές μας έλειπαν :P καλά ήταν ίσως το ξανακάνουμε... πριν αρχίσουν και την πέφτουν οι εργασίες από το πλάι!!!

κατά τα άλλα η εβδομάδα ήταν πολύ κλασική... δουλειά, σχολή, επιστροφή στην βάση... αλλά αν μας κάνει ο καιρός το χατήρι την κυριακή θα πάμε για βόλεϋ!!!

ανυπομονούμε λοιπόν για την κυριακή, και να φανταστεί ότι από παιδί σιχαινόμουν τις κυριακές γιατί αυτές μας έφερναν τις δευτέρες με όλα τα βάσανα που τις συνοδεύουν χεχεχε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου